Afbeelding
(Foto: Event Company)

Landgoed Te Werve 2e Pinksterdag open

Op maandag 29 mei vindt de Dag van het Kasteel plaats. 20 kastelen, landgoederen en buitenplaatsen in de Zuid-Hollandse Landgoederenzone openen de poorten voor het publiek. Ook Landgoed Te Werve is deze dag geopend voor publiek, vanaf 10.30 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen heerlijk wandelen over het prachtige landgoed van 29 hectaren. Om 15.00 uur is er voor het Landhuis een gratis roofvogelshow. Het adres van Landgoed Te Werve is Van Vredenburchweg 105 in Rijswijk.


Talent gezocht

Het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) brengt in februari 2024 de hitmusical School of Rock naar de Rijswijkse Schouwburg. De cast zal bestaan uit een mix van jongeren en volwassen acteurs, die geselecteerd worden tijdens de audities die binnenkort zullen plaatsvinden. Geïnteresseerden hiervoor kunnen zich aanmelden op de website van het Rijswijks Jeugdtheater. De audities vinden plaats op 29, 30 en 31 mei en er zijn nog enkele plekken beschikbaar. De inschrijving sluit op 23 mei. Meer informatie over de audities is te vinden op www.rijswijksjeugdtheater.nl.


Stadsrechtenstoet

Op zaterdag 13 mei trekt een stoet ter ere van het 750-jarig bestaan van de stad Vlaardingen langs de Vliet. Om 14.30 uur is er een rustpunt bij de Waterscouting Dorus Rijkers aan het Jaagpad 3.