Spoor gezien vanaf de Generaal Spoorlaan.
Spoor gezien vanaf de Generaal Spoorlaan. (Foto: DvE)

Dit weekend geen treinen

In het weekend van zaterdag 21 januari tot maandagochtend 23 januari, rijden er door werkzaamheden geen treinen tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal. Ook in Rijswijk rijdt er geen trein. In plaats daarvan rijden er bussen.

Er rijden geen treinen vanaf kwart voor 1 ‘s nachts op zaterdag 21 januari, tot en met maandag 23 januari om kwart over 5 's nachts. De extra reistijd zal ongeveer 30 minuten bedragen.

In plaats van treinen, rijden er bussen. In Rijswijk vertrekken die vanaf de Sir Winston Churchilllaan.


De redactie zoekt jóuw nieuws

Rijswijk heeft recht op een supermooie krant. Daarom zijn we continu op zoek naar mooie verhalen, kritische meningen en belangrijk nieuws voor Groot Rijswijk. Gebeurt er iets in jouw buurt dat misschien (of: zeker weten) media-aandacht verdient? Laat het ons weten via redactie.gr@uitgeverijwestmedia.nl. We zien iedere nieuwstip met belangstelling tegemoet.


Afsluiting Neherkade

Sinds vrijdag 13 januari rond 09.30 uur is de Neherkade tussen de Calandstraat/Slachthuislaan en de Rijswijkseweg in Den Haag afgesloten. De afsluiting zal in totaal anderhalve week tot twee weken duren. De afsluiting is nodig om een lek te kunnen repareren in een belangrijke watertransportleiding van Dunea. Er zijn omleidingen, die worden aangegeven door dynamische routepanelen en borden.