'Ik geloof dat iedere ruimte omgetoverd kan worden in een ruimte die bij de klant en zijn of haar wensen past.'
'Ik geloof dat iedere ruimte omgetoverd kan worden in een ruimte die bij de klant en zijn of haar wensen past.' (Foto: PR)

There’s a new interior stylist in town!

De tappisière is een boutique interieuradvies & styling bureau dat interieurdromen waarmaakt. Oprichter Willemijn Oeges besloot in de zomer van 2022 - na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de Marketing & Communicatie in o.a. de tandheelkundige branche - uit haar comfortzone te stappen, de opleiding tot interieurstylist te volgen en haar levenslange liefde voor interieur en kunst na te jagen. Het resultaat was de oprichting van De tapissière.

Met veel plezier en enthousiasme pakt De tapissière kleine en grote projecten aan en gaat nét dat beetje verder voor haar klanten. Niet alleen in Rijswijk, maar ook in Den Haag en omgeving en ver daarbuiten. Van babykamertjes tot kamers die zelfs bij pubers in de smaak vallen, van woonkamers tot gehele woningen en van een kantoor-aan-huis tot een volledig bedrijfspand, De tapissière deinst voor geen enkele uitdaging terug!

Willemijn: “Mijn passie, oog voor detail en niet aflatende toewijding komen tot uiting in ieder project dat ik aanpak. Ik geloof dat iedere ruimte omgetoverd kan worden in een ruimte die bij de klant en zijn of haar wensen past. We gaan samen op zoek naar de ‘smaak’ en ik ben er dan om het beste uit een huis of bedrijf naar boven te halen.

Door mijn eigenwijze benadering kan je in ieder project dat ik aanpak gedurfde keuzes en een vleugje raffinement verwachten. Op maat gemaakte adviezen en uitwerkingen waarbij niet de trends, maar juist persoonlijke wensen, comfort, functionaliteit en duurzaamheid voorop staan”.

Nieuwsgierig naar wat De tapissière voor jou kan betekenen? Kijk op: www.detapissiere.nl.