Op dit moment staat Vredenburch op de 1e plaats in de derde periode van de 4e klasse C. (Foto: Kees Franken)

Goed spelend Vredenburch wint van VCS

Het Rijswijkse Vredenburch speelde zaterdag 13 mei tegen VCS uit Den Haag.

Door Kees Franken

Al na 16 minuten viel het eerste doelpunt van Kevin van Leeuwe. In de 37e minuut kwam het tot het volgende doelpunt, deze keer door Erwin Kruit. 11 minuten na de rust moest de keeper van VCS in Jordi Grundeken zijn meerdere erkennen en was het al 3-0. Rico Deekman maakte in de 81e minuut het vierde en laatste doelpunt. Daarna nam hij de knuffels van zijn medespelers en van de enthousiaste jeugd in ontvangst. Op 20 mei speelt Vredenburch uit tegen BMT (3e plaats) en op 27 mei thuis tegen ODB (9e plaats).