Kennismaken met het aanbod Aqua'Groepslessen van Optisport: dat kan tijdens de Aqua'Probeerweek.
Kennismaken met het aanbod Aqua'Groepslessen van Optisport: dat kan tijdens de Aqua'Probeerweek. (Foto: Optisport)

Optisport organiseert gratis Aqua'Probeerweek voor jong en oud

‘Wij stimuleren iedereen om te bewegen & ontmoeten’

Rijswijk – Van 16 t/m 22 januari is het bij alle Optisport locaties in heel Nederland en België mogelijk om gratis twee Aqua’Groepslessen naar keuze uit te proberen.

Met deze Aqua’Probeerweek probeert Optisport zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen op laagdrempelige wijze met als doel om samen met de gast te werken aan een gezond lichaam en een positieve mindset. De Schilp is één van de Optisport locaties waar je verschillende groepslessen in het water kunt uitproberen.

Samen bewegen werkt stimulerend

Middels de Aqua'Probeerweek kunnen mensen die nog geen lid zijn van Optisport gratis en vrijblijvend kennismaken met het aanbod Aqua'Groepslessen. "Indien mensen nog niet weten welke groepsles bij hem of haar past, helpen we graag bij deze keuze. Dat is één van de mooie kanten aan dit vak; zien dat iemand plezier heeft tijdens het sporten en daarmee het beste uit zichzelf haalt”, aldus Niels van Ekris. Daarnaast hoopt Optisport bij te dragen aan het tegengaan van eenzaamheid, met name onder de oudere doelgroep.

Optisport

Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra. In de ruim 300 accommodaties verspreid over 80 gemeenten brengen 2.250 Optisport medewerkers jaarlijks 20 miljoen bezoekers in beweging!

Bij Optisport geloven we dat wij iedereen in beweging kunnen brengen. Jong en oud, topsporter en recreant, linksom of rechtsom. Op een gezellige, veilige en duurzame manier. Met een eigentijds en gevarieerd aanbod én onder begeleiding van professionele en enthousiaste instructeurs maken we bewegen aantrekkelijk en leuk.

Meer informatie over Optisport: optisport.nl