Al meer dan zeven decennia is van Oosterom en Verhagen een betrouwbare partner.
Al meer dan zeven decennia is van Oosterom en Verhagen een betrouwbare partner. (Foto: PR)

Makelaarskantoor van Oosterom en Verhagen zet nieuwe koers met verfrissend logo en uitgebreide dienstverlening

Partnerbijdrage

Het gerenommeerde makelaarskantoor van Oosterom en Verhagen, gevestigd in Rijswijk, viert dit jaar een indrukwekkende mijlpaal: het bestaat al meer dan 70 jaar.

Als een van de oudste en meest vertrouwde namen in de regio Haaglanden heeft het kantoor een solide reputatie opgebouwd op het gebied van onroerend goed. Maar van Oosterom en Verhagen is meer dan alleen een makelaarskantoor. Met de introductie van een nieuw logo en een vernieuwde uitstraling onderstreept het kantoor nu zijn uitgebreide dienstverlening op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

Al meer dan zeven decennia is van Oosterom en Verhagen een betrouwbare partner voor zowel kopers als verkopers in de regio Haaglanden. Met drie vestigingen verspreid over de omgeving, heeft het kantoor een uitgebreid netwerk en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt. Klanten kunnen vertrouwen op de expertise van meer dan 25 enthousiaste medewerkers, die zich niet alleen richten op het vinden of verkopen van woningen, maar ook op het bieden van uitgebreide ondersteuning op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

Om de evolutie van het bedrijf te weerspiegelen en zijn gevarieerde dienstenpakket beter naar voren te laten komen, heeft van Oosterom en Verhagen gekozen voor een nieuwe visuele identiteit. Het nieuwe logo, met de kenmerkende tekst “makelaars en meer...”, is ontworpen om de veelzijdigheid van het kantoor te benadrukken. Hiermee wil het bedrijf duidelijk maken dat ze niet slechts een nieuwe makelaar zijn in de regio Haaglanden, maar dat ze een bredere rol spelen in het leven van hun klanten.

Naast het logo is er ook aandacht besteed aan de presentatie van de vestigingen in Rijswijk en de aanwezigheid op social media. De vitrines in de vestigingen zijn vernieuwd en bieden nu een helder en eigentijds overzicht van het beschikbare aanbod. Het kantoor heeft ook geïnvesteerd in zijn online aanwezigheid, met een actieve en boeiende aanwezigheid op diverse sociale mediaplatforms. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de nieuwste aanbiedingen en nuttige informatie over verzekeringen en hypotheken.

Met deze veranderingen bevestigt van Oosterom en Verhagen zijn toewijding aan het bieden van een complete service aan zijn klanten. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte woning, het verkopen van een huis, het afsluiten van de juiste verzekeringen of het regelen van een hypotheek, het ervaren team van professionals staat klaar om klanten te ondersteunen en te begeleiden in elke stap van het proces.

Als een van de meest gerespecteerde en betrouwbare namen in de vastgoedsector van de regio Haaglanden blijft van Oosterom en Verhagen de lat hoog leggen. Met meer dan 70 jaar aan ervaring en een vernieuwde uitstraling is het kantoor klaar om zijn klanten nog beter van dienst te zijn en hen te voorzien van de hoogwaardige service waar ze op kunnen vertrouwen.