Dit is de plek in de binnenstad van Hoorn waar zzp’ers elkaar inspireren, motiveren en activeren.
Dit is de plek in de binnenstad van Hoorn waar zzp’ers elkaar inspireren, motiveren en activeren. (Foto: aangeleverd)

Gedeeld kantoor voor zzp'ers

HOORN - Zelfstandig ondernemen geeft vrijheid. Maar wat is vrijheid zonder gezelligheid? Bij coworking- en vergaderlocatie Kunst na Arbeid op Westerdijk 52 in Hoorn huur je niet alleen een ruim en comfortabel bureau met vrij uitzicht over het Markermeer. Je krijgt er ook toffe en gedreven kantoorgenoten bij uit diverse branches. Dit is de plek in de binnenstad van Hoorn waar zzp’ers elkaar inspireren, motiveren en activeren.

Met uitzicht over Markermeer

Kunst na Arbeid is op zoek naar ondernemers die nu nog thuiswerken en voor wie de stap naar een eigen kantoor te groot is. Coworking space Kunst na Arbeid laat zien hoe fijn en gezond het is om werk en privé gescheiden te houden. Je werkt hier met vrij uitzicht over het Markermeer en tegelijk zit je in hartje centrum. Handig als je je lunch vergeten bent of voor een borrel. Bij mooi weer vaar je gratis in de razendsnelle en luxe kantoorsloep. Met tropische temperaturen doorwerken? Er is airco!


Wat biedt Kunst na Arbeid nog meer? Monitors, toetsenborden, akoestische privacyschermen. Inclusief koffie, thee, fruit en versnaperingen. Roeimachine voor een sportieve onderbreking. Elektrisch zit-sta-bureau. Gratis proefwerken.
Vanwaar de naam Kunst na Arbeid? Dit monumentale pand is het voormalig repetitielokaal van het gelijknamige harmonieorkest. Interesse? Kom langs om onze heerlijke bonenkoffie te proeven, de ruimte te ervaren en met coworkers kennis te maken. Misschien worden zij jouw klanten of ontstaat er samenwerking. Je werkt hier vanaf zestig euro ex. btw per maand. Een vast bureau, waarop je je spullen laat staan, kost vierhonderd euro. Informeer naar de forse introductiekorting. Kunst na Arbeid hoort graag wat jij nodig hebt om gedisciplineerd te werken.

Check: www.kunstnaarbeid.nl .