Afbeelding

EP:Beerepoot Voorjaarsbeurs

REGIO - Dit pinksterweekend kan iedereen tijdens de EP:Beerepoot Voorjaarsbeurs genieten van inspirerende (kook)demonstraties en de laatste innovaties op elektronicagebied. Beleving en genieten staan centraal tijdens dit jaarlijkse evenement. Natuurlijk kunnen klanten ook nog tot en met 29 mei terecht voor de exclusieve beursaanbiedingen waarbij zij tot wel 1500 euro shoptegoed kunnen krijgen.

Live (kook)demonstraties 

Dit weekend zorgen diverse live (kook)demonstraties voor een gezellige sfeer waarbij je op een ongedwongen manier kennis kunt maken met de mogelijkheden van onder andere (stoom)ovens en inductiekookplaten van verschillende merken. Aan de hand van verrassende gerechten krijgen bezoekers alle gelegenheid om vragen te stellen en te proeven. Kom bijvoorbeeld maandag 29 mei naar de ATAG Sommelier Masterclass of beleef de primeur van de digitale Konnected Joe barbecue van Kamado Joe. Bekijk het volledige demonstratieoverzicht op de website.

Tot 1500 euro Cooking-shoptegoed 

Ontvang tijdens de Voorjaarsbeurs een Cooking-cadeaukaart met tot wel 1500 euro shoptegoed, te besteden op de prachtige Cooking-afdeling in Hoorn of het Cooking-assortiment in de andere filialen. Ook de producten van KitchenAid en Magimix en alle barbecues en barbecue-accessoires van The Bastard, Kamado Joe, Big Green Egg en Ofyr doen mee met deze actie.

De filialen in Hoorn en Bovenkarspel zijn ook tweede pinksterdag gewoon geopend. Kijk voor de openingstijden van alle filialen op www.epbeerepoot.nl .