Alle spellen worden in koppels gespeeld.
Alle spellen worden in koppels gespeeld. (Foto: Helene de Bruijn Fotografie)

Westfriese Alleskunner Ondernemer

REGIO - Met de enthousiaste reacties van veel ondernemers, maar het uitblijven van voldoende aanmeldingen voor de Westfriese Alleskunner Ondernemer, is gekeken welke andere opties er zijn. Met een programma dat staat als een huis, gaat het evenement in ieder geval door!

Let op: gewijzigde tijden

Door input van andere ondernemers is gebleken dat het tijdstip een hindernis was; men zou er een halve dag business door missen. Daarom is besloten de tijd te verleggen.

Het programma is nu als volgt op vrijdag 16 juni:

- Inloop deelnemers tussen 16.30 en 16.45 uur

- spellen 17.00 tot 18.00 uur

- eten 18.00 tot 19.00 uur

- spellen 19.00 tot 20.00 uur

- netwerken 20.00 tot 22.00 uur met DJ Erik

Door deze wijziging zullen er meer aanmeldingen en ook meer supporters aanwezig zijn en wordt het netwerken na afloop ook een succes. In de eerste rondes valt niemand af, je kunt dus gegarandeerd meerdere spellen meedoen en verzamelt zo punten voor de spannende halve finale. Zonder al te veel te verklappen kan de organisatie over de spellen vertellen dat het onder andere iets met ballonnen en slingers te maken heeft, cadeautjes uitpakken en consumptiebonnen verzamelen. Locatie is een bedrijfshal van Langedijk Venhuizen, Westerkerkweg 115 in Venhuizen. 

Wie van de deelnemers sleept die gewilde hoofdprijs, de elektrische fiets, in de wacht? Aanmelden kan via www.wfalleskunner.nl.