Programma Vlaardingen 750 jaar

Dat in Vlaardingen een feestjaar is aangebroken, is op verschillende plekken al te zien. In de straten wapperen de 750 vlaggen en links en rechts vangen we flarden op van mooie ideeën en leuke Vlaardingse feesten die dit jaar plaats zullen vinden. Maar inmiddels is ook het programma bekend. Lees in deze krant wat je dit jaar kan verwachten. Kijk hiervoor op pagina 12. Eén ding is zeker, Vlaardingen viert feest!

Vlaardingen Clean up day

Heb jij je al aangemeld voor de Vlaardingse actiedag tegen zwerfvuil op zaterdag 18 maart? Tien startlocaties voor de VLD CLEANUP DAY zijn nu bekend! Je vindt ze allemaal op de site. Vraag meteen je gratis opruimmaterialen en een raamposter aan en inspireer jouw omgeving! Speciaal voor ondernemers en organisaties is er een extra CLEANUP DAY op vrijdag 17 maart. Meer informatie via www.vlaardingenschoon.nl.

Minder licht, minder muggen

De gemeente heeft de verlichting op de Watersportweg een beetje aangepast voor de vleermuizen: licht genoeg om de weg te kunnen vinden en donker genoeg voor vleermuizen om een zomer lang ongestoord op zoek te gaan naar lekker malse muggen. Hopelijk levert dit veel Vlaardingers minder slapeloze nachten op deze zomer. Lees meer op www.vlaardingen.nl/wild.

Nieuwsbrief

Groot Vlaardingen en rodi.nl/vlaardingen sturen iedere week een nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Vlaardingen. Schrijf je in voor deze nieuwsbrief via de volgende link: www.rodi.nl/Vlaardingen/nieuwsbrief/aanmelden zodat je niets mist.