Doe mee tijdens de nationale beweegweek

Van 8 t/m 12 mei wordt in Vlaardingen de nationale beweegweek gevierd. Deze week kunnen geïnteresseerden op diverse locaties terecht voor een aantal gratis beweegactiviteiten van Seniorenwelzijn. Iedere dag staat een andere vorm van bewegen centraal. Beweeg onder de lentezon op de Maasboulevard of tijdens een wandeling vanaf Fysio Holland. Dans mee bij Wijkvereniging Indische Buurt, doe mee met balspellen bij Sport en spel, maak de spieren soepel tijdens de gym of maak de armspieren los bij het koersballen.
"Voldoende bewegen draagt bij aan een goede lichamelijke en mentale gezondheid. Veel mensen weten dat wel, maar bewegen toch onvoldoende. Zeker als mensen ouder worden is het belangrijk om genoeg te blijven bewegen. Met de gratis activiteiten tijdens de nationale beweegweek willen we de drempel om voldoende te bewegen, verlagen. Ook als mensen interesse hebben in een andere beweegactiviteit of sport, maar misschien nog niet weten wat ze willen doen, kunnen ze bij ons terecht. We helpen hen graag met advies, kennis van het beweegaanbod in Vlaardingen en contacten uit ons netwerk", aldus Mariëlle van Santen, Vitaliteitscoach bij Seniorenwelzijn.
Op www.seniorenwelzijn.nl staat welke activiteit waar en wanneer plaats vindt. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor vragen over de nationale beweegweek, bijvoorbeeld omdat geïnteresseerden het programma niet op internet kunnen opzoeken? Bel Mariëlle van Santen op 06 50 25 83 70 of mail naar vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl.