Toneel en muziek

OPMEER - In de theaterkerk, Wadway 30 in Wadway, vinden diverse optredens plaats. Dat kan muziek, theater of cabaret zijn. Kaarten bestellen kan via www.theaterkerkwadway.nl.

Joris Lehr komt 27 januari met zijn programma De twee gezichten van Shakespear. De beroemdste toneelschrijver aller tijden was William Shakespeare. Twee tragedies op één avond. Hartverscheurende intriges in Othello of een spannende detective in Hamlet en een tragikomische versie van Koning Lear verteld door zijn eigen nar. Laat je verrassen door Joris en geniet van deze belevenis. Zijn humor, durf, inlevingsvermogen en mimiek betovert jong en oud. 

Liedjes voor Johnny Cash

Viktor Griffioen speelt 28 januari Cash, seven songs for Johnny. Hij doet al vijftien jaar onderzoek naar ‘The Man In Black’. Allereerst door zijn platen grijs te draaien en zijn lyrics uit te spellen. Maar waar een doorsnee fan het hierbij zou laten ging Viktor veel verder. Hij reisde meermaals naar Amerika, sprak tientallen familie- en bandleden, ging undercover in de Billy Graham Evangelic Organisation en deed schokkende ontdekkingen in de archieven van Dyess, Arkansas. Cash is de schatkamer waarmee hij van die reizen terugkeerde. 


In zeven zelfgeschreven liedjes probeert Viktor de ziel van Johnny Cash vangen. 


Entree per voorstelling kost 10 euro en de aanvangstijd is om 20.30 uur.