Afbeelding
(Foto: )

Bij EP:Beerepoot MEGA Uitverkoop t/m 31 januari

De MEGA Uitverkoop bij EP:Beerepoot is bijna afgelopen. Nog t/m 31 januari kunt u bij alle filialen van EP:Beerepoot terecht voor extreem scherpe uitverkoop deals. Kijk in de MEGA Uitverkoop folder van EP:Beerepoot voor de beste deals of kom naar één van de filialen voor voordeel tot wel 50% korting op een groot deel van het assortiment. De acties zijn geldig in alle winkels zolang de voorraad strekt.

Sla uw slag nog t/m 31 januari

Januari is de maand van de uitverkoop. Bij EP:Beerepoot is dat zeer zeker te merken aan het voordeel dat u deze hele maand krijgt op een groot deel van het assortiment. U kunt bij EP:Beerepoot terecht voor honderden voordelige artikelen tegen opruimprijzen zoals zeer aantrekkelijk geprijsde koffiemachines, televisies, (inbouw)koelkasten, wasmachines, energiezuinige warmtepompdrogers en inductiekookplaten. Daarnaast ontvangt u bij deze scherpe opruimprijs natuurlijk ook de uitgebreide en unieke service die u van EP:Beerepoot gewend bent.

EP:Beerepoot is al ruim vijftig jaar hét adres in de regio voor een prachtig assortiment van hoogstaande merken. In de moderne en sfeervolle winkels vindt u een compleet productaanbod op gebied van beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparatuur en persoonlijke verzorging. Laat u verrassen door de mooiste woon- en kookaccessoires op de uitgebreide Cooking afdeling in het filiaal in Hoorn. Hier vindt u pannen en keukengerei van merken zoals Demeyere, Le Creuset en Zwilling en diverse barbecues en barbecue-accessoires van The Bastard, Big Green Egg en Kamado Joe. Daarnaast kunt u in dit filiaal ook terecht voor de grootste inbouwafdeling van Noord-Holland waar u alle apparatuur zelf kunt ervaren of onder begeleiding van één van onze enthousiaste medewerkers op zoek kunt gaan naar de ideale oplossing voor uw situatie. Tijdens de MEGA Uitverkoop kunt u hier zelfs nog meer wensen in vervulling laten gaan door de aantrekkelijke prijzen.

Bekijk de MEGA Uitverkoop folder op www.epbeerepoot.nl of www.reclamefolder.nl. U kunt natuurlijk ook terecht bij één van de winkels in Hoorn, Schagen, Bovenkarspel, Wervershoof, Broek op Langedijk en Volendam. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service zorgen voor een unieke en complete shopbeleving. Onze medewerkers helpen u graag verder.