Kom gezellig een kijkje nemen op de open dag van Henri Willig in Katwoude.
Kom gezellig een kijkje nemen op de open dag van Henri Willig in Katwoude. (Foto: aangeleverd)

Open dag bij Henri Willig Kaas

Partnerbijdrage

KATWOUDE - Het wordt weer lekkerder weer, dus we trekken er weer graag op uit. Een leuke en interessant activiteit is het bezoeken van de Henri Willig boerderij in Katwoude. Dat kan dagelijks maar op zaterdag 13 mei aanstaande van 10:00 – 14:00 uur houdt Henri Willig Kaas een open dag. 

Open dag met een bijzonder kijkje achter de schermen

Henri Willig Kaas nodigt iedereen van harte uit om een bezoek te brengen aan de Kaasboerderij in Katwoude. Tijdens deze open dag zullen deuren geopend worden, die normaal gesloten blijven. Het bedrijf geeft een unieke rondleiding door de logistieke afdeling en het kaaspakhuis. Voor deze bijzondere kijk achter de schermen zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar. Dus wees er snel bij. 

Biologische stal

Uiteraard is er nog veel meer te doen, zo is de biologische stal te bezoeken, is de kalfjesstal geopend (erg leuk met kinderen),  en er zullen films getoond worden. Daarnaast staan de medewerkers van de Jacobs Hoeve klaar om het kaasverhaal te vertellen en kunnen bezoekers genieten van onze heerlijke kazen. 

Werken bij Henri Willig 

De open dag is niet alleen interessant voor de fans van de schattige Jersey koeien of voor kaasliefhebbers, maar is ook voor werkzoekenden zeker de moeite waard. Henri Willig Kaas is een bedrijf met zeer uiteenlopende vacatures. Dat zal tijdens deze open dag nader toegelicht worden. Het recruitmentteam zal aanwezig zijn om met geïnteresseerden te spreken over de mogelijkheden om bij Henri Willig kaas te komen werken in één van de kaasmakerijen, winkels of in een kantoorfunctie. Ook als je op zoek bent naar een stage plaats is de open dag nuttig om te bezoeken. 

Activiteiten

In de biologische Jersey stal is een leuke en interessante gratis self-guided tour beschikbaar; de kalfjesstal is geopend ; vogelspotfolders beschikbaar; rondleidingen door het kaaspakhuis; kaasproeven in de winkel;  films met informatie over het bedrijf, kaasmaken en het werken bij Henri Willig. 

Meld u aan voor de open dag, zodat  er gezorgd kan worden voor koffie,  thee en limonade. U kunt dan ook meteen aangeven of u interesse heeft voor de rondleiding door de Logistieke afdeling en het Kaaspakhuis. Deze wordt op diverse tijdstippen gegeven. 

Aanmelden 

Via deze link kunt u zich aanmelden https://forms.gle/47pESBuSXSy58hPi9 

De boerderijwinkel en stal zijn dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Toegang en parkeren zijn gratis. Locatie: Kaasboerderij De Jacobs Hoeve van Henri Willig, Hoogedijk 8, Katwoude. Zaterdag 13 mei, van 10:00 tot 14:00 uur.