Nog één meter en de boom staat op zijn nieuwe plek.
Nog één meter en de boom staat op zijn nieuwe plek. (Foto: Omroep PIM)

De week door met Omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.


Heeft u de verplaatsing van de zomereik van de Nieuwpoortslaan naar het plein voor het gemeentehuis gemist of wilt u de beelden nog een keer bekijken? Omroep PIM was natuurlijk aanwezig bij deze spectaculaire ruim vijf uur durende verhuizing.

Sunrise walk voor ALS

Ook dit jaar organiseerde Fitstudio Waterland in Monnickendam een Sunrise walk van 10 km. Het inschrijfgeld werd gedoneerd aan Stichting ALS Nederland. Het streefbedrag van € 2500,- werd ruimschoots behaald. PIM was aanwezig bij de pauzeplaatsen.

Omgaan met dementie

Fitstudio en Vitaal sport samen op weg naar een dementievriendelijke samenleving. Personeel en andere belangstellenden kregen een training over dementie van twee trainers van Alzheimer Nederland. PIM doet verslag.


Gemeentenieuws

De voorbereidende raadsvergadering is op donderdag 23 maart a.s. om 19.30 uur live te volgen via omroep PIM. De herhaling is te zien op zondag 26 februari om 19.00 uur.

PIM is elke dag te zien van 12-13u / 18-19u / 21-22u / 23-00u. Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.