Afbeelding
(Foto: Pexels)

Deze week in Zukke Zorgen!

VOLENDAM - Zukke Zorgen is wekelijks te beluisteren op LOVE radio en natuurlijk via de website www.rtvlove.nl. Iedere woensdag van 19.00 uur tot 21.00 uur besteedt het team van Zukke Zorgen aandacht aan een aspect van de zorg of is er aandacht voor onze lokale geschiedenis. In een ongedwongen setting met afwisselende muziek, vaak gerelateerd aan het onderwerp, brengen Frans Keizer en Marieke Keizer u allerlei informatie. Samen met de technicus Klaas Bond is het altijd weer een gezellig avond, dus luistert u mee? Naast boeiende gasten spreken wij ook wekelijks met het CBW over activiteiten die georganiseerd worden voor onze ouderen.

Coach Agata over mindfulness en compassie

Op woensdag 29 maart heeft Zukke Zorgen weer een bijzondere gast weten te strikken! Op haar 19de kwam Agata vanuit Polen naar Nederland en ze woont hier inmiddels al meer dan 22 jaar. Toen zij in een moeilijke periode in haar leven zat hielp mindfulness haar om er weer boven op te komen. Hierop besloot Agata om een opleiding tot mindfulness en compassie coach te gaan volgen, zodat ze ook andere mensen kan helpen. 

Mindful leven

Want door mindful in het leven te staan leer je problemen op een andere manier te benaderen en bewuster te zijn van je omgeving. Daarnaast helpt het mensen om zich beter te concentreren en ontstaat er meer rust in het hoofd. 

Het is absoluut niet zweverig maar helpt juist mensen om in het NU te leven. Samen met Agata praat Zukke Zorgen op woensdag 29 maart 2023 van 19.00 uur tot 21.00 uur over mindfulness en over haar werk als coach. Daarnaast zal Agata meer vertellen over de cursussen die ze geeft, zowel op locatie als online.