Muziekstukken die betrekking hebben op klimaatverandering, duurzaamheid en de energietransitie vormen de inspiratiebron voor het concert waarin aandacht wordt gevraagd voor Moeder Aarde..
Muziekstukken die betrekking hebben op klimaatverandering, duurzaamheid en de energietransitie vormen de inspiratiebron voor het concert waarin aandacht wordt gevraagd voor Moeder Aarde.. (Stockfoto)

Voorjaarsconcert muziekvereniging Crescendo Assendelft

Uitgaan

ASSENDELFT - Muziekvereniging Crescendo Assendelft houdt op zaterdag 18 maart haar jaarlijkse Voorjaarsconcert in het clubgebouw op Dorpsstraat 535 achter Albert Heyn met als thema: Moeder Aarde….. een wake up call.

De slagwerkgroep onder leiding van Arjen Barnhorn heeft een paar pittige stukken op het repertoire staan die aansluiten op het programma dat de fanfare onder leiding van Esther Hoek in petto heeft. Namelijk muziekstukken die betrekking hebben op klimaatverandering, duurzaamheid, energietransitie. De te spelen stukken zijn als rode draad met de actualiteit verbonden zoals onder meer Rainbow Warrior, Thor: the Dark World, Jupiter Hyme uit the Planets en It don’t mean a thing. Er is een tombola waarvan de opbrengst bestemd is voor de renovatie van het clubgebouw.

Locatie is clubgebouw Crescendo, Dorpsstraat 535A. Aanvang 19.30 uur. Toegangsprijs: € 5,-- Zie ook www.crescendo-assendelft.nl