De meiden van Infinity begonnen met hun deelname aan het Junior Songfestival en staan ook op het Babbels podium.
De meiden van Infinity begonnen met hun deelname aan het Junior Songfestival en staan ook op het Babbels podium. (Foto: aangeleverd)

Zing je mee? ‘Tjoe, Tsjoe Wa!’

(vervolg van voorpagina)

ASSENDELFT - Als je met de organisator en zijn onmisbare medeorganisator annex partner Suus aan zijn zijde praat, mag het duo dan wel het grootste muziek/kinderfeest van Noord-Holland organiseren, ze zijn de nuchterheid zelve. De boekingen van artiesten vinden niet plaats vanuit een chique kantoor maar gewoon vanuit huis in Krommenie. De eettafel dient als bureau om zaken aan te doen. En die zijn er inmiddels in hoge mate gedaan.

Exclusief voor Babbels Live Kids komt het ‘Feest van Tante Rita’ een grandioze show geven. Zing en dans mee met de onweerstaanbare deuntjes van Minidisco, bekend van 'Tsjoe Tsjoe Wa'. Luna Sabella, dé winnares van het Junior Songfestival 2022, geeft een spectaculair optreden op het Babbels Live podium. Ook kun je genieten van muzikale hoogtepunten als optredens van de groepen Unity, Infinity en One Two Trio (kindershow). En als je even wilt uitblazen van al dat dansen en zingen, dan kun je naar de beats luisteren van de Kids-DJ, die muziek voor alle leeftijden laat weerklinken.

Stap in de wondere wereld van jouw favoriete kinderhelden. Gedurende de middag is er een Meet & Greet met beroemde karakters zoals het pluizige konijn Nijntje, YouTube held CoComelon en de vrolijk gespikkelde Ladybug Miracolous. Sprookjesprinsessen als de prachtige Belle (van Belle en het Beest), Rapunzel (ook wel Repelsteeltje genoemd) en Elsa, de ijskoningin uit Frozen; allemaal zijn ze present.  “Deze kinderhelden staan dus niet alleen op het Babbels podium, maar je kunt ze echt ontmoeten en ermee op de foto”, licht Ad toe.

Veel activiteiten

De poorten gaan open om 13.30 uur en sluiten pas weer als het kinderbedtijd wordt, 19.00 uur. In de tussentijd kunnen kinderen zich vermaken met een scala aan activiteiten. Zoals een draaimolen, zich uitleven op één van de vele springkussens, kleuren en knutselen, bijvoorbeeld bij het maken van een prachtig dierenmasker. “Ze kunnen zich ook extra mooi laten maken met een unieke glittertattoo of schmink creatie. Je kunt lekkere poffertjes eten, er is een snoepkraam. Er is echt volop vertier”, vertelt Ad die nog bezig is meerdere bekende TikTokkers naar het festival te halen. Ook de gemeente Zaanstad is present op het festival. Zij zoeken op laagdrempelige manier contact met de Zaanse jeugd en zijn benieuwd naar hun mening. Vertel, terwijl je in de Photobooth op de foto gaat als burgemeester van Zaanstad, wat jouw ideeën voor de stad zijn.  

Tickets

Babbels Live Kids Festival moet voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn. En om dat te kunnen bereiken zijn de ticketprijzen betaalbaar gehouden. Volwassenen en kinderen onder de twee jaar hebben gratis toegang. Van 0 tot 2 jaar, gratis toegang, inclusief stempelkaart voor alle activiteiten. Van 2 tot 18 jaar, entree € 15,00, inclusief stempelkaart en alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Volwassene, gratis toegang. 

Tickets zijn vanaf volgende week te koop via  de nieuwe website:

www.babbelslivekids.nl


Lees meer op www.rodi.nl/zaanstad


Luna Sabella komt speciaal voor het festival de opnamestudio uit want ze is druk bezig een nieuwe single uit de brengen