In het verleden werd de grote zaal van het Zaantheater makkelijk gevuld met publiek dat wilde weten wie de Zaanse Zakenvrouw van het jaar zou worden. Zoals op deze foto uit 2019 te zien is.
In het verleden werd de grote zaal van het Zaantheater makkelijk gevuld met publiek dat wilde weten wie de Zaanse Zakenvrouw van het jaar zou worden. Zoals op deze foto uit 2019 te zien is. (Foto: Dirk Karten)

Dit jaar geen Zaanse Zakenvrouw verkiezing maar ZaanLinQ Zomer Event

Werken

ZAANSTAD – “Is een verkiezing op deze wijze nog wel van deze tijd? Past het organiseren van een groot zakelijk evenement nog wel bij ons netwerk? Het zijn allemaal vragen waar we als bestuur de afgelopen tijd zorgvuldig over hebben nagedacht en gesproken. Weloverwogen zijn we tot de conclusie gekomen dat het na tien jaar een goed moment is om ervoor te kiezen met het ZaanLinQ Event en de verkiezing te stoppen”, laat het bestuur van ZaanLinQ weten.

‘Tiende keer was mooi moment om ZaanLinQ Event te stoppen’

Vorig jaar was het een jubileumjaar voor het ZaanLinQ Event. Voor de tiende keer werd de beste Zaanse Zakenvrouw van het jaar bekendgemaakt in het Zaantheater. Het event kon na de corona lockdowns waarin grote evenementen niet mogelijk waren, eindelijk weer doorgaan. En ook al was het een succesvol evenement, er ontstonden ook vragen. Zo kwamen de aanmeldingen voor de verkiezing langzaam op gang en bleek de kaartverkoop een uitdaging. Het bestuur vond dit signalen om eerst eens een jaarlijkse voortgang te evalueren.

Besloten werd dit jaar een feestelijke afsluiting van het zakenseizoen te houden voor de deelneemsters van ZaanLinQ. Die vindt op 29 juni plaats onder de naam Zomer Event.

Samenwerking

“Ons netwerk daarbuiten blijven wij graag ontmoeten tijdens de grotere netwerkbijeenkomsten in de Zaanstreek. Zoals tijdens de, met De Corner en De Maatschappij Zaanstreek-Waterland gezamenlijk georganiseerde, nieuwjaarsbijeenkomst. En de Zaanse Ondernemersdag die op dinsdag 7 november gepland staat”, licht het bestuur toe.

Kijk voor de activiteiten in het actuele netwerkseizoen op www.zaanlinq.nl

Succesvolle dagvoorzitter Angela Groothuizen.
Christell Bart (rechts) viel in het verleden ook in de prijzen en kreeg uit handen van voormalig wethouder Rita Noordzij in 2019 de publieksprijs uitgereikt.