Gedenkmiddag voor overledenen in De Blije Mare.
Gedenkmiddag voor overledenen in De Blije Mare. (Foto: aangeleverd)

Gedenkmiddag voor overledenen in De Blije Mare

ALKMAAR – Het Steunpunt Verlies en Rouw, van Stichting de Zwaan organiseert zaterdag 11 februari een gedenkmiddag voor iedereen die een dierbare verloren heeft. Deze gedenkmiddag zal plaatsvinden in kerkelijk centrum ‘de Blije Mare’, Kajakstraat 60 in Alkmaar.

Zaterdag 11 februari

Het kan zijn dat u afgelopen jaar iemand verloren heeft, maar dat kan ook langer geleden zijn. In de grijze winter en vlak voor Valentijnsdag kan het gemis extra voelbaar zijn. Dan is het fijn om in een passende omgeving uw dierbare te gedenken. 


Tijdens deze middag kunt u de naam van uw dierbare laten voorlezen, een lichtje branden voor iemand die u mist en een (ingelijste) foto op de gedenktafel plaatsen. De inloop is vanaf 15.00 uur; het programma begint om 15.30 uur duurt tot ongeveer 16.30 uur. Na afloop bent u van harte welkom om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. 

Muzikale medewerking is van Liesbeth Brinkman (zang), Doroté Crijns (piano) en Gregor Overtoom (viool). Uiteraard is het mogelijk om familie of vrienden mee te nemen. Aanmelden op steunpunt@dezwaan-alkmaar.nl of via de link op www.dezwaan-alkmaar.nl . 

Meer informatie

Meer informatie op de website van Stichting de Zwaan over het programma van het Steunpunt en over de gedenkmiddag van 11 februari: 

www.dezwaan-alkmaar.nl/verlies en rouw Bellen kan ook: Marja Ligterink, 06-30088610.