Afbeelding
(Foto: Staatsbosbeheer)

Spel voor kids: Strikken en Stropers in de Schoorlse Duinen

Algemeen

SCHOORL - In de winter is het al vroeg aardedonker in het bos rond het Buitencentrum Schoorlse duinen. Stropers gaan op pad om dieren te vangen in hun strikken. Dat mag toch niet gebeuren? Vrijdag 17 februari kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar meedoen met een spannend spel.

Een spannend spel voor stoere jongens en meiden: help de boswachter van Staatsbosbeheer om de strikken van de stropers te vinden. De avond valt over de Schoorlse Duinen. De natuur maakt zich klaar voor de nacht. Een spannend moment dus om het duin in te gaan! Hoeveel dieren weet jij uit de strikken te redden zonder een stroper tegen te komen? Je strijdt tegen elkaar in teams. Het beste team wordt bekend gemaakt op de Facebook pagina van Staatsbosbeheer Schoorlse Duinen.

Neem een zaklamp mee en trek camouflage kleding aan.
Na afloop mag je een broodje bakken bij een vuurkorf en krijg je warme chocolademelk. Ben je niet bang in het donker? Kom dan helpen!

Informatie

Kies een starttijd op de website en aanmelden als groep van maximaal tien personen inclusief begeleidende volwassene. Aanmelden via staatsbosbeheer.nl/spelschoorl.