Loop je ook weer mee voor het goede doel?
Loop je ook weer mee voor het goede doel? (Foto: Dirk Karten)

Inschrijvingen Zaan de Wandel geopend

Nieuws

ZAANSTREEK - Dit jaar vindt de elfde editie van Zaan de Wandel plaats; een jaarlijks wandelevenement in de Zaanstreek om geld op te halen voor onderzoek naar borstkanker en steun te bieden aan Anna’s Huis. De wandeltocht wordt gehouden op zondag 24 september en start vanaf een nieuwe locatie, namelijk Zwembad De Crommenije in Krommenie. Inschrijven is nu mogelijk voor de 5, 10 en 15 kilometer.

Inschrijven kan op verschillende manieren, namelijk als particulier, vriendenteam of bedrijventeam. Als vriendenteam loop je gezamenlijk onder één teamnaam. Je vrienden krijgen een link om zelf de inschrijving te doen en te betalen. Je ontvangt ook een deelbare link voor je socials.

Als bedrijventeam is het mogelijk om medewerkers, klanten en leveranciers mee te nemen. Je kiest een pakket aan de hand van het gewenste aantal deelnemers en je bedrijfsnaam en logo worden vermeld op de website en op de start- en finishlocatie.

Naast deelnemers is er ook een groot aantal vrijwilligers nodig om het evenement goed te laten verlopen. Opgeven als vrijwilliger kan door een mail te sturen naar vrijwilligers@zaandewandel.nl.

Voor meer informatie en inschrijvingen ga je naar www.zaandewandel.nl.