Veel belangstelling voor het project.
Veel belangstelling voor het project. (Foto: Aangeleverd)

Grote belangstelling voor Parel van Zuid

REGIO - Genieten: dat was het op zaterdag 20 mei. Op deze prachtige dag kwamen ruim 150 mensen naar de verkoopbijeenkomst in restaurant Batavia 1894 aan de Zaan om zich te laten informeren over het nieuwbouwproject Parel van Zuid. Het plan van Bot Bouw is gelegen aan het Zuideinde in Wormerveer en telt 22 unieke appartementen en woningen. De reacties waren louter lovend en de eerste inschrijfformulieren zijn diezelfde middag al door de makelaar ontvangen.

Interesse? Schrijf je in vóór maandag 5 juni 12.00 uur

Het nieuwbouwproject is dan ook een ware parel: het plan is een aaneenschakeling van panden, ieder met zijn eigen identiteit. Je vindt er woningen van het type Zaans Geluk, Pakhuizen, Notariswoningen, De Werf en de Zaankanter. De gevels zijn statig, stijlvol, speels, stoer en met Zaans karakter. Achter de charmante gevels gaan 6 gezinswoningen en 16 appartementen schuil. 

Geen huis is hetzelfde en de woonoppervlakten lopen uiteen van 36 tot 187 vierkante meter. Er is echt voor elk wat wils met prijzen die lopen van 219.000 euro tot 635.000 euro. Bij iedere woning komt bovendien een eigen overdekte parkeerplaats.

Het fijne is dat toekomstige bewoners niet al te lang hoeven wachten tot ze de sleutel krijgen. Aannemer Bot Bouw uit Heerhugowaard wil na de zomer starten met de bouw van het project. 

Om nu alvast rond te lopen in de beschutte binnentuin en te zien wat een heerlijk uitzicht op de Zaan je vanuit de woningen hebt, konden belangstellenden tijdens de VR Experience al virtueel rondkijken in het project. Ook konden alle bezoekers tijdens een tochtje op een rondvaartboot ervaren hoe mooi en fijn het wonen is aan de Zaan. En met het zomerse weer was dit een heerlijke ervaring.

De verkoop is dus met enthousiasme gestart. Wil je ook graag wonen in Parel van Zuid? Je hebt nog tot maandag 5 juni 12.00 uur de tijd om je in te schrijven. De toewijzing van de woningen gaat niet op volgorde van binnenkomst. 

Op www.parelvanzuid.nl vind je het inschrijfformulier en alle informatie over de woningen en appartementen, de plattegronden en de verkoopprijzen. Je vindt gemakkelijk jouw ideale woning aan de hand van de filters in de woningzoeker. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Thijssen Makelaardij, 075-616 86 69, nieuwbouw@thijssenmakelaardij.nl