Ei, ei, vier Pasen bij Bind op het Hembrugterrein!
Ei, ei, vier Pasen bij Bind op het Hembrugterrein! (Foto: aangeleverd)

Pasen vieren bij Bind

Uitgaan

ZAANDAM - Maandag 10 april is het weer zover. Ook dit jaar wordt er bij Bind op het Hembrugterrein op tweede paasdag het ‘Paasivent’ gehouden. Een gezellige, ongedwongen evenementje als vaste begroeting van de lente.

De inloop is om 11.00 uur. Om 11.30 klinkt het het startsein voor de zoektocht naar eieren. Wie weet vind je wel een persoonlijke-paas-boodschap, een gedicht of het gouden ei! Daarna kun je genieten van je eigen gebakken eitje, brood uit de oven van Bakkerij de Eenvoud of een drankje in het gras.

Een Paasivent zonder muziek is als een ei zonder kleurtjes. Dus neem je instrument mee en draag bij aan een ongedwongen akoestische paas-jam. Uiteraard wordt de creatieve mens uitgedaagd. Met lijm, verf, schaar en pen kun je onder meer onbewerkte eieren te lijf. Maar het creatie-team van het Adventivent zorgt ook altijd voor andere uitdagingen. De uitgeblazen eitjes kun je zelf op het vuurtje bakken. Redenen genoeg om bij Bind, Middenweg 107 binnen te stappen. Voor meer informatie kun je terecht op www.bijbind.nl/paasivent-2023.