In de humorvolle familievoorstelling vol herkenbare familieproblemen, loopt Floors leven precies volgens plan. Tot er veranderingen komen ...
In de humorvolle familievoorstelling vol herkenbare familieproblemen, loopt Floors leven precies volgens plan. Tot er veranderingen komen ... (Foto: Annemieke van der Togt)

Hitserie De regels van Floor in Zaantheater

ZAANDAM - Na de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman en de met een Emmy Award bekroonde televisieserie, komt ‘De regels van Floor’ nu naar het theater. Zaanse families hebben op zondagmiddag 9 april om 13.30 uur en 16.00 uur de kans om deze grappige familievoorstelling in het Zaantheater te zien. De rol van Floor wordt vertolkt door een Zaanse tiener.

De afgelopen vijf jaar had iedereen het over ‘De regels van Floor'; de tv-serie gebaseerd op de succesvolle boekenreeks was een kijkcijfer hit. Het eerste seizoen won een Emmy Award voor beste serie, de belangrijkste prijs voor internationale kinderprogramma's. Het eigenwijze 11-jarige meisje Floor en haar gezin staan nu op de planken en brengen de serie naar het theater. Floor wordt gespeeld door de in Zaandam geboren Isa Jansen, de rol van Floors vader wordt vertolkt door ex-Vliegende Panter Rutger de Bekker.

Onverwachte verrassing

De 11-jarige Floor vindt dat kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels mogen bedenken. In de humorvolle familievoorstelling vol herkenbare familieproblemen, loopt Floors leven precies volgens plan. Er komt wel een grote verandering aan, want na de zomervakantie gaat ze naar de middelbare school. Haar beste vriendin gaat met haar mee, dus alles ziet er rooskleurig uit. Totdat haar vader een verrassing heeft.

Win gratis kaarten 

Gratis kaarten winnen voor De regels van Floor op zondagmiddag 9 april? Doe mee aan de prijsvraag op www.rodi.nl/zaanstad

De 11-jarige Floor vindt dat kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels mogen bedenken.