Afbeelding
(Foto: Archief)

Westland Verstandig opent meldpunt voor klachten over Caiway

Politiek

Westland Verstandig heeft weer een nieuw meldpunt geopend voor burgerklachten. Dit keer gaat het om klachten over Caiway.

De fractie zegt in haar burgerkantoren regelmatig mensen over de vloer te krijgen met klachten over langdurige storingen en de lakse dienstverlening van de televisie-, telefonie- en internetprovider. “Alhoewel de gemeente sedert de verkoop in 2007 niets meer van doen heeft met Caiway, vindt Westland Verstandig toch dat de gemeente hier een taak heeft”, beargumenteerd fractievoorzitter Duijsens de noodzaak voor het nieuwe meldpunt. “Caiway is in zekere zin monopolist en onze inwoners en ondernemers hebben vaak geen andere keuze dan klant te zijn en een goed functionerend en betrouwbaar netwerk is voor onze inwoners belangrijk.”

Volgens Duijsens kan de gemeente niet ‘lijdzaam toekijken’. Daarom wil hij weten hoeveel klachten er zijn en waar die zich voordoen. Daarvoor opende WV het meldpunt. Via www.westlandverstandig.nl en in de burgerkantoren van de fractie kunnen inwoners tot 1 mei hun klachten over Caiway doorgeven. Ook kunnen die meldingen via info@duijsens.net en 06-53401068 worden doorgegeven.

Eerder opende de fractie meldpunten voor klachten over de gele afvalzakken, onveilige verkeerssituaties en groene initiatieven.