Werk van Frits van Tol.
Werk van Frits van Tol.

Carel Steijn en Frits van Tol in KunstHalte 6

Cultuur

De komende weken exposeert Kunsthalte 6 schilderijen van Wateringer Carel Steijn en beelden van Hagenaar Frits van Tol. De titel van de expositie is ‘Persoonlijke Ruimte/Publieke Ruimte’.

Carel Steijn kiest vaak een thema voor zijn series schilderijen die iets zeggen over hoe hij de publieke ruimte ervaart. Frits van Tol maakt licht abstracte beelden van mensfiguren, hoe ze zich in hun persoonlijke ruimte bewegen.

Op zaterdag 11 maart is de opening van deze tentoonstelling die tot en met 23 april duurt. De opening vindt plaats om 15.00 uur en iedereen is welkom.

Frits van Tol geeft een rondleiding langs zijn beelden op zaterdag 25 maart om 14.30 uur. Op 8 april houdt hij de lezing ‘Van was tot brons’ over het proces van het beeldhouwen. Ook hierbij is iedereen welkom in Kunsthalte 6. Op zaterdag 18 maart geeft Carel Steijn een Tekenworkshop voor beginners en gevorderden. Deze duurt van 10.00 tot 12.30 uur en kost € 35 inclusief consumptie. Inschrijven kan via www.cast-art.nl. Carel geeft op 2 april om half 3 een rondleiding langs zijn schilderijen op de expositie, waarbij iedereen welkom is. 

Kunsthalte 6 aan het Zuideinde 6 in Naaldwijk is elke zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur geopend. De toegang is gratis en de werken zijn te koop.

Werk van Carel Steijn.