Maar liefst 85 meiden en 25 trainers gingen met de bus naar Amsterdam.
Maar liefst 85 meiden en 25 trainers gingen met de bus naar Amsterdam. (Foto: V.V. Naaldwijk)

VV Naaldwijk meiden bezoeken klassieker tussen Ajax- en Feyenoordvrouwen

Sport

Op zaterdag 4 maart gingen 85 meiden en 25 trainers en leiders van VV Naaldwijk op voetbalavontuur. Met twee bussen naar gingen ze naar de klassieker Ajax - Feyenoord Vrouwen in de Johan Cruijff Arena.

In nauwe samenwerking met Nadine Noordam, speelster van Ajax, had VV Naaldwijk vrijkaarten gekregen voor deze wedstrijd. Met behulp van sponsors zoals Shoeby Kids en Circuit van Hagen, kon de busreis geheel gratis worden aangeboden.

In het stadion aangekomen genoten de dames eerst een optreden van Silver, Emma Heesters en Ruben Annink. Om 16.30 uur was de aftrap. Het was de eerste wedstrijd van de Vrouwen Ajax in de Johan Cruijff Arena. Er waren ruim 33.000 supporters aanwezig in het stadion. De wedstrijd zelf eindigde in een 1-1 stand. Na afloop gingen de Naaldwijkse dames terug naar huis.

In juni heeft Nadine Noordam, wiens nichtje bij VV Naaldwijk voetbalt, aan de meiden van VV Naaldwijk een voetbalclinic gegeven. Het was niet de eerste keer dat de Naaldwijkse club samenwerkt met landelijk bekende voetballers. Eerder gaf Mandy van den Berg, speelster bij PSV, een clinic.