Doortje is een zwarte poes met wit neusje.
Doortje is een zwarte poes met wit neusje. (Foto: PR)

Vermist en gemist: Doortje

Dieren

Verdwenen huisdieren worden niet alleen vermist, maar ook gemist. In deze rubriek brengen we dieren onder de aandacht die vermist worden in de hoop hen te kunnen herenigen met hun baasjes. 

Naam: Doortje

Vermist sinds: 9 januari 2022

Vermist: Den Haag (tegen Wateringen aan), Gotland

Beschrijving

Doortje is een zwarte poes met wit neusje, befje, buik en sokjes (voor teentjes wit, achter langere sokjes). Ze is 5 jaar oud, gesteriliseerd, gechipt en goed geregistreerd.

Bijzonderheden

Doortje droeg een paars reflecterend halsbandje. Ze is niet echt een allemansvriend, maar ze houdt wel van snoepjes. Doortje wordt heel erg gemist!

Melding Amivedi

1943791

Heeft u deze kat gezien?

Maak een foto, bel 06-49384791 (St. Dierenhulp Westland e.o.) of meld het in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’ van Stichting Dierenhulp Westland.

Zelf een huisdier kwijt?

Maak een melding op www.amivedi.nl en in de Facebookgroep ‘Huisdieren vermist/gevonden regio Westland’ van Stichting Dierenhulp Westland.

Is er directe actie nodig (bijvoorbeeld bij een vermiste hond)? Bel St. Dierenhulp Westland e.o. op 06-4938479, app naar 06-20353313, stuur een bericht via de Facebookpagina van Dierenhulp Westland of via www.dierenhulpwestland.nl.

Chip en registreer je huisdier met de juiste gegevens! Zie www.chipjedier.nl.