Afbeelding
(Foto: )

SV Honselersdijk verrast Ab van Dijk met toekenning erelelidmaatschap

Na afloop van de wedstrijd tegen SV Nootdorp verraste SV Honselersdijk op De Strijphorst in de bestuurskamer Ab van Dijk, directeur bedrijfsvoering van de club. In het bijzijn van echtgenote, kinderen met aanhang en kleinkinderen werd Van Dijk na een ontroerende speech van oud-voorzitter Jan Bogaard benoemd tot erelid van SV Honselersdijk. Een bijzonderheid voor de vereniging. De eer viel eerder het kwartet Jan Bogaard, Johan Schut, wijlen Wim Lugtenburg en Koos Ophorst ten deel. Het daverende applaus voor Van Dijk onderstreepte het juiste besluit van SV Honselersdijk. Op de foto van Koos Ophorst glundert voorzitter Erwin van der Mark (links) naast Ab van Dijk.

Uit de speech van Jan Bogaard: 'In het AD van 27 februari laat je optekenen 'Ik ben trots op wat er bij Honselersdijk is bereikt'. Wat een bescheidenheid. Ik zou er totaal geen moeite mee hebben gehad als je had gezegd "Ik ben trots op wat IK bij Honselersdijk heb bereikt”. Dat komt wat dichter bij de realiteit. Maar ja bescheidenheid siert dus ook de mens Ab van Dijk.
Jou verdiensten zijn dat je door de loop van de jaren heen als een pionier de functie van directeur bedrijfsvoering beetje bij beetje gestalte hebt gegeven in een pure vrijwilligersorganisatie en daarmee jarenlang ongelooflijk veel betekent hebt voor de SV Honselersdijk. En dat als ex Westlandiaan, want ja daar lagen toch je roots. Mede dank zij jou en veel mensen om je heen, kon de vereniging, tot de dag van vandaag, uitgroeien tot een vereniging met een goede organisatie, een mooie accommodatie en aansprekende prestaties.
Dank ook voor het feit dat het voor mensen niet zo moeilijk is om jou een toffe vent te vinden. Geniet zolang als je gegeven is van het erelidmaatschap dat je meer dan toekomt.
Ab…., de echo…., de weerklank…, van het dankbare applaus voor wat je deed, voor wie je bent en voor wie je was…., zal, hoe dan ook, nog vele jaren doorklinken'.