Afbeelding
Richard Langeveld is volgend seizoen werkzaam bij SC Monster.

Langeveld vindt nieuw emplooi

Richard Langeveld, nu nog hoofdtrainer van vierdeklasser Quintus, heeft voor volgend seizoen nieuw emplooi gevonden in de regio Westland. Langeveld gaat in de rol van assistent-trainer voor SC Monster 1  aan de slag op sportpark Polanen, waar hij de rechterhand wordt van debuterend hoofdtrainer Marc Dijkhuizen.

Prioriteit

Eerste  prioriteit van Langeveld heeft nu nog Quintus, dat weg moet zien te komen uit de onderste regionen van de ranglijst. Zaterdag werd met 4-1 verloren van BMT, de eerste achtervolger van koploper PGS/Vogel. Bij rust was er met 1-1 nog evenwicht met de gelijkmaker van Stijn van der Wel. In het tweede deel kregen de Heulenaren het zevende verlies van deze competitie te slikken. Quintus was niet blij met de arbitrage.Commentaar op de leiding leverde Langeveld een rode kaart op.


Quintus kwam gisteravond in actie om de inhaalwedstrijd tegen VCS af te werken.


Zaterdag heeft Quintus opnieuw het thuisvoordeel aan de Leeuwerik. Dan is ODB de tegenstander. Eerder dit seizoen werd met een 1-1 onbeslist afgesloten.

Bij de aftrap tegen VCS is Quintus de nummer tien van de ranglijst. Een positie met gevolgen aan het einde van het seizoen: De nummers 10 en 11 spelen volgens een vastgesteld schema samen met de periodekampioenen van de 4e klassen een nacompetitie voor zes plaatsen in de 4e klasse. De nummers 12, 13 en 14 uit de 4e klasse A t/m F degraderen naar de 5e klasse.