Rick Boers: Man of the Match.
Rick Boers: Man of the Match. (Foto: )

Winst wordt in extra tijd verspeeld

Een eerste helft waarin FC 's-Gravenzande de bovenliggende partij was, maar niet scoorde en tegenstander WNC rechtstreeks uit een corner op 0-1 zag komen. Een tweede helft waarin beide ploegen meer aan elkaar gewaagd waren, FC 's-Gravenzande de achterstand omboog in een 2-1 voorsprong en in blessuretijd de winst alsnog uit handen gaf. Het is de samenvatting van FC 's-Gravenzande-WNC op het Juliana Sportpark.
Matthijs van Gessel tekende voor rust voor 0-1. Invaller Stefan Bruijn tekende uit een voorzet van Twan van Meerten met een omhaal fraai voor 1-1. Ook de 2-1 kwam op het scorebord. Frank Broos haalde van 25 meter afstand met succes uit. De klok stond al 5 minuten op 90:00 en de 3 punten werden al gekoesterd. Niels de Kock besliste echter anders en lepelde de bal vanaf de rand 16 over iedereen heen in het doel: 2-2