Trouwjurken passen voor de lol blijkt populair.
Trouwjurken passen voor de lol blijkt populair. (Foto: Justin Manders.)

Westlandse dames voor de lol in een trouwjurk

Algemeen

Altijd al eens in een trouwjurk op de foto willen gaan maar nooit die kans gehad? Dan ben je niet alleen. Want toen Cynthia Veenman van Lets Shine Bruidsmode besloot een gratis evenement te organiseren waarop vrouwen voor de lol trouwjurken konden passen voor een fotograaf, waren de plekken in een mum van tijd bezet.

“Omdat niet iedereen is getrouwd in een trouwjurk of geen trouwplannen heeft heb ik besloten een ludieke actie te doen”, vertelt Cynthia. “Normaal moet je namelijk betalen om trouwjurken te passen voor de lol. Het is ook een arrangement dat ik aanbied. Maar tijdens het weekend van 10, 11 en 12 mag het gratis.”

Trouwfotograaf Justin Manders uit ‘s-Gravenzande zetten alle dames in hun jurk op de foto. De foto’s worden gelijk afgedrukt en mogen mee naar huis. 

Inmiddels zijn alle plekken al vergeven. Cynthia: “Om iedereen de tijd te geven moesten dames wel een afspraak maken en dat werd volop gedaan! Er zijn verschillende dames die er op af komen: vriendinnen samen, zussen, moeders... van alles. Er komen ook twee vriendinnen met een verstandelijke beperking voor de lol in een trouwjurk!”