Milan Vis (rechts) kan de voorzet niet voorkomen.
Milan Vis (rechts) kan de voorzet niet voorkomen. (Foto: MFH-Design)

Teamspirit Quintus hartverwamend

Na de afgelasting van de wedstrijd bij HPSV van vorige week stond Quintus aan de Leeuwerik voor de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft tegenover DUNO.
De trip van de mannen van Richard Langeveld en Eus Zwirs naar Portugal moest een opmaat worden voor een betere tweede seizoenshelft dan de eerste.
De verdediging van Quintus stond als een huis en hoewel DUNO veel de bal had, kwam het niet tot kansen op een afstandschot na wat Dahley le Duc fraai uit de kruising ranselde. Quintus creëerde zelf ook weinig tot in de 33e minuut Remco van der Knaap een volley van buiten de zestien zo in de kruising deponeerde: 1-0.Op slag van rust werd het nog mooier voor de Heulenaren toen Max van der Knaap een strakke corner van Sean van der Stap kiezelhard binnen kopte: 2-0 en ook de ruststand.
Quintus streed voor elke meter en de Heulse inzet en teamspirit was dan ook hartverwarmend.
De vierde zege van het seizoen moet zaterdag op Madestein een vervolg krijgen tegen GDA.