Scheisdrechter Ron Wolf wordt behandeld, maar moest uiteindellijk toch staken.
Scheisdrechter Ron Wolf wordt behandeld, maar moest uiteindellijk toch staken. (Foto: Ron van Oosten)

HVC'10 moet opnieuw op herhaling

Na een blessure aan de kuit kon scheidsrechter Ron Wolf na 20 minuten spelen in de tweede helft niet verder en was genoodzaakt Berkel-HVC'10 te staken bij een 1-3 stand. Omdat Berkel niet akkoord wilde gaan met het overnemen van de fluit door HVC'10-voorzitter Remco Hill én scheidsrechter zal HVC'10 voor de derde keer een wedstrijd moeten uitspelen. Trainer Piet Boon vond het vervelend. ‘Het is namelijk nog steeds dringen in het rechter rijtje, dan kun je de punten maar beter binnen hebben. De selectie is fit en dat is nodig ook. We moeten de komende weken vol aan de bak”. Na een kwartier spelen liep Kirill Slutskyy op links vlot langs de Berkelse verdediging. Zijn voorzet op maat bereikte de opgekomen Kay van den Bos die met een perfecte kopbal doelman Jim Visser kansloos liet: 0 - 1.Toen na een half uur spelen aanvoerder Michael van den Bos hoog springend uit een corner van Mitchel Bouwhuis de 0 - 2 binnen knikte, leek HVC al min of meer op rozen te zitten. Dat zou echter maar van korte duur zijn. Een Berkelse korte corner belandde bij spits Freek van der Velden die met een lob de Hoekse doelman Khalid el Menkouzi passeerde: 1 - 2.Tien minuten voor rust constateerde referee Wolf bij een Hoekse aanval hands binnen de zestien meter en hij wees resoluut naar de stip. Er werd flink over gediscussieerd, maar Glenn Boon liet zich niet van de wijs brengen en schoot hard de 1-3 tegen de touwen. Dat was ook de ruststand. In deel twee kwam het moment dat Ron Wolf geblesseerd de handdoek in de ring moest gooien. Sneu voor de blauwzwarten, want Berkel leek toch het beste kruit wel te hebben verschoten.