Na het voetvolleybal toernooi bij ons hotel in Gran Canaria.
Na het voetvolleybal toernooi bij ons hotel in Gran Canaria. (Foto en tekst: Bon van Gaalen)

GDA op trainingskamp op Gran Canaria

De selectiespelers van GDA zijn onder leiding van de trainers Robin den Dulk en Ron Ridderhof sinds 5 januari op trainingskamp op Gran Canaria geweest. Donderdag keren ze weer terug op Schiphol. 

Tijdens dit trainingskamp wordt er altijd een stevig programma afgewerkt. Daarnaast is er altijd voldoende ruimte voor ontspanning. GDA speelde vrijdag al gelijk een oefenpartij tegen eersteklasser Velo. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel: 1-1. Een strandtraining werd afgesloten met de welbekende trap van Maspalomas. Ook op het programma stonden: twee veldtrainingen, een een voetbolleybal-toernooi en een voetgolf-toernooi. Maandag werd er een bezoek gebracht aan het strand van Amadorus om daar van een vrije dag te genieten. De avond ervoor ging een grote groep naar de wedstrijd Las Palmas-Racing Santander.

Als de selectiespelers donderdag weer terug zijn, kunnen ze zich opmaken voor de tweede seizoenshelft. De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 21 januari thuis tegen Quick Steps. Aanvang om 14.30 uur.