Twintig nieuwe banen bij Nederlandse Modelspoordagen in Broodfabriek

Zaterdag 14 en zondag 15 januari zijn de Nederlandse Modelspoordagen in De Broodfabriek in Rijswijk. Volgens de organisatie beleven bezoekers er twee dagen lang volop modelspoor-plezier, met 20 exclusieve primeurs.

Diverse verenigingen en thuishobbyisten stellen in de Broodfabriek hun modelspoorbaan ten toon. Bezoekers kunnen een combinatie verwachten van kleine banen met verfijnde details en grotere banen vol elektronische componenten.

Net zoals bij voorgaande edities worden ook nu weer Nederlandse primeurs tentoongesteld. De komende editie zijn er maar liefst 20 nieuwe banen te bewonderen, waarvan veel internationale primeurs. Voorbeelden zijn Steffen Spittler met ‘Bahnhof Grossrückerswalde', de Haagse Modelbouwclub met ‘Hofpleinlijn', Luc de Martelaere met ‘Sankou Ferry' en Franck Combe, die ‘Lucky Luke Nugget Gulch' brengt. Deze modelspoorbanen zijn nog nooit eerder tentoongesteld. Naast de tentoongestelde modelbanen, is er op de beurs een ruim aanbod van stands van winkeliers, waar zowel nieuwe als gebruikte materialen aangeboden worden. Tevens kunnen bezoekers terecht voor achtergrondmateriaal, scenery, elektronica, gereedschappen, computerprogrammatuur, video- en fotomateriaal, boeken en tijdschriften. Ook kinderen kunnen, door deel te nemen aan speciale activiteiten. Openingstijden beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.modelspoordagen.nl/