Veilig aan de deur.
Veilig aan de deur. (Foto: PR)

Cursussen en activiteiten

In Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ worden tal van activiteiten georganiseerd. Naast wekelijks of maandelijks terugkerende activiteiten, workshops en trainingen staan er ook leuke avondjes uit op de planning, zoals:

No-stop events presents ………

Zaterdag 27 mei een staat de Hoekstee in het teken van flinke knalfuif ‘Het Hoekie 2023 16+’. Op de line-up staan niemand minder dan Double Trouble, De Weekend Brigade, Jeffrey de Zeeuw en DJ Klex. Er wordt groot uitgepakt! Tickets zijn vanaf nu te koop via eventix.shop/mqajeskx.

Lezing Eten Anders

Kom op donderdag 11 mei naar de Lezing ‘Eten Anders van Petri Jakobs – Stichting Kunstplaats Hoek van Holland. Toegang € 5,- incl. koffie bij binnenkomst en een snack in de pauze. Reserveren via info@stichtingkunstplaats.nl. Inloop vanaf 19:00 uur, de lezing start om 19:30 uur.

Leuke Internet Workshop

Op een leuke manier kennis maken met internet. De workshop bestaat uit twee dagdelen en is inclusief een gratis naslagwerk en een kopje koffie/thee met iets lekkers. Neem uw eigen apparaat mee of leen er een. De workshop wordt gegeven op dinsdag 16 en 23 mei van 10:00 - 12:00 uur.

Tijdens deze workshop passen wij ons aan, aan wat jij wilt leren. De workshop is dan ook echt voor iedereen op maat. Daarnaast leer je wat er allemaal mogelijk is op internet, computer, mobiele telefoon en/of tablet.

Weerbaarheidstraining

De gratis weerbaarheidstraining is gericht op digitaal en mentaal weerbaarder en veiliger en zekerder voelen. Hierbij komt in ieder geval aan bod; veilig aan de deur en op straat, omgaan met onveilige situaties, veilig op internet en bankieren, administratie en valpreventie.

De gratis weerbaarheidstraining is voor bewoners van 55 jaar en ouder en wordt gegeven in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’. De training van mei is vol, de volgende training is op donderdag 31-08, 07-09, 14-09 en 21-09. Let op! Het zijn vier bijeenkomsten van 09:30 – 12:00 uur. Aanmelden is verplicht.

Noteer alvast in je agenda

12 mei DJ Evert, 

13 mei concert Rotterdam Aan Zee 

1 juli Dutch Pro Wrestling.


Kijk voor meer informatie voor alle activiteiten in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ op facebook en Instagram @wodh_hoekstee, mail naar hoekstee@welzijnopdehoek.nl of bel naar 0174 – 384 588.


Kom je ook naar Huis van de Wijk ‘De Hoekstee?