Has was gelijk gezellig druk in het bad.
Has was gelijk gezellig druk in het bad. (Foto: PR)

Abonnement Hoeks Buitenbad verloot

De Vrienden Hoeks Buitenbad hebben weer een gratis abonnement verloot onder alle 565 mensen die dit in de voorverkoop hadden aangeschaft.

De Hoekse Neva Berlijn (6 jaar) was de gelukkige die het aankoopbedrag terug kreeg. Ze was met haar moeder Monique en een vriendinnetje net op weg naar de Koningsactiviteiten in de Hoekstee, dus ze kwamen gezellig even langs in het zwembad. 

Uit handen van voorzitter Ina Mouris ontving Neva het abonnement en een cadeautje. Fotomomentje! Monique vertelde dat ze nog had zitten dubben of ze voor Neva nu wel of niet voor de eerste keer een abonnement zou aanschaffen. Nu was ze natuurlijk erg blij dat ze dit wel had gedaan!

Maar liefst zo’n 90 zwemmers kwamen op Koningsdag naar het Hoekse Bad om de start van het zwemseizoen mee te beleven. Naar dit moment hadden velen reikhalzend uitgekeken. Diverse bezoekers hadden zich voor de gelegenheid passend uitgedost. Een stralend zonnetje, zeker weten, en een prima oranjesfeertje, dat ook! En met speciale gebakjes van het Sportbedrijf en de Rotterdamse oranjesoesjes was het op de kant na het zwemmen goed toeven en lekker opwarmen. Want de temperatuur van het water, dat was wel even doorbijten na een aantal wat koudere nachten. Maar dat kon de pret niet drukken. Luis Ramos, de manager van het Sportbedrijf Rotterdam van o.a. de buitenbaden Pernis en HvH, heette iedereen van harte welkom en was blij om al zoveel bekende badgasten te mogen begroeten. Het bad is dit jaar wel 20 weken elke dag geopend, dus er kan volop gezwommen en gerecreëerd worden. Hij wenste iedereen dan ook een heerlijk buitenseizoen toe.


De eerstvolgende activiteit van de Vrienden is op Moederdag, zondag 14 mei a.s. Het is de bedoeling om dan met elkaar een gezellig ‘modeshowtje tussen de schuifdeuren’ te organiseren; fancy feestkleding, duurzame (bad)kleding en luchtige zomerjurken. We duiken met z’n allen in eigen, moeders of oma’s kleerkast! Heb je iets moois, leuks, deftigs, antieks of grappigs om te showen, neem het dan mee of nog leuker: trek het gewoon aan. Om alvast te noteren! En natuurlijk zorgen wij tussen 10 en 12 uur voor koffie, thee en lekkers.

Ina Mouris met Neva
Afbeelding
Afbeelding