De nieuwe locatie van Multi Supplies.
De nieuwe locatie van Multi Supplies. (Foto: PR)

Multi Supplies verhuisd naar nieuwe locatie Honselersdijk

Algemeen

Op 2 januari is Multi Supplies Westland verhuisd naar de nieuwe locatie in Honselersdijk. De totaalleverancier in etiketten en kantoor-supplies laat ‘de Pyramide’ aan de Middel Broekweg achter zich en heeft zijn intrek genomen op Jupiter 240. Hier heeft het bedrijf een dubbel zo grote oppervlakte tot zijn beschikking.

“We zijn supertrots op deze zicht locatie, als je ernaartoe rijdt schijnen de neonletters je tegemoet”, aldus Mike van der Laarse, oprichter van het in bedrijf. Onlangs zette Van der Laarse een stap terug als directeur en gaf daarmee ruim baan aan een nieuwe, jongere generatie. De huidige directie wordt gevormd door Nick Eveleens, Erik van der Voort en Ron de Raaij. Laatstgenoemde is vestigingsmanager van Multi Supplies Honselersdijk. Hij vertelt: “Door ruimtegebrek en een onzekere toekomst met betrekking tot de Pyramide zijn we op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden. Het is ons gelukt om op het veilingterrein te blijven op een goed bereikbare locatie.”

Multi Supplies handhaaft zich al ruim 30 jaar als ondernemer. In 1988 is het bedrijf in Aalsmeer opgericht. Destijds begon het met telexrollen en printpapier maar vandaag de dag vormen etiketten en stickers ten behoeve van de tuinbouw, sierteelt en groente- en fruitsector de corebusiness. Deze informatiedragers in stickervorm vind je terug op tal van verpakte planten en bloemen. Om een indruk te geven: Multi Supplies heeft (en levert) dit soort stickers voor heel veel Nederlandse en Europese supermarkten op voorraad.