Koor4Fun telt momenteel zo'n 80 leden.
Koor4Fun telt momenteel zo'n 80 leden. (Foto: PR)

Jubilerend Koor4Fun in actie voor ALS Westland

Algemeen

Het Naaldwijkse popkoor Koor4Fun bestaat tien jaar en zet haar jubileumjaar in het tekens van ALS Westland.

Het jubileum is op 4 januari geopend door de overhandiging van een glossy magazine aan de leden. Hierin wordt weergegeven wat het koor beleefd heeft in deze 10 jaar.

In dit jubileumjaar zal een aantal activiteiten georganiseerd worden voor en door de leden met als afsluiting een jubileumconcert op 4 november in De Binnenhof. Koor4Fun zet dit jubileumjaar in het teken van Stichting ALS Westland en wil proberen om een mooi bedrag voor deze Stichting op te halen.

Koor4Fun is opgericht op 16 januari 2013 door een paar enthousiaste zangliefhebbers. Er was behoefte aan een popkoor in Naaldwijk en binnen korte tijd had hadden zich 60 leden aangemeld. De naam Koor4Fun is niet voor niets gekozen, want naast een heel afwisselend en verrassend repertoire, staat plezier in het zingen voorop. Van elk optreden wordt een feestje gemaakt. Het repertoire bestaat uit populaire Engels- en Nederlandstalige liedjes. Het koor, nu 80 leden, repeteert wekelijks op woensdagavond in De Binnenhof in Naaldwijk.

Wie interesse heeft kan meezingen op de woensdagavonden in De Binnenhof van 20.00 tot 22.00 uur. De eerste paar keer mag u gratis meedoen.