Aan de slag bij Okidoki Kinderopvang?

Partnerbijdrage

Binnen 1 dag weten of je bij Okidoki Kinderopvang aan de slag wilt als pedagogisch medewerker? Op donderdag 19 januari van 9.00 tot 17.00 uur aan de van der Kest Wittensstraat 3 in ’s-Gravenzande maak je kennis met het werving-en-selectie-team, je collega’s en het werken op de groep én – als het van beide kanten bevalt – heb je ook het aannamegesprek. Heb je een geschikt diploma of heb je een kleine bijscholing nodig? Wees welkom!

19 januari van 9.00 tot 17.00 uur aan de v/d Kest Wittensstraat 3 in ‘s-Gravenzande kunnen pedagogische medewerkers en ieder ander met een geschikt diploma het gesprek aan gaan met Kirsten van den Ende, Tamara van der Spek en Susan Zwinkels over het werken als pedagogisch medewerker bij Okidoki. “We hebben het over de werkinhoud, het team en praktische zaken zoals de cao, aanvullende arbeidsvoorwaarden en bijscholing. Ook is het mogelijk om concreet te praten over de vacatures voor de locaties in ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Wateringen, Heenweg en Kwintsheul.

Als pedagogisch medewerker is het soms lastig is om een volledig beeld te krijgen van de plek waar je gaat werken. Zeker als de gesprekken en ontmoetingen verspreid zijn over meerdere dagen. Daarom laten we in korte tijd alles van de organisatie zien wat voor een nieuwe collega belangrijk kan zijn; de groep, locatie, directe collega’s, vergoeding en natuurlijk de sfeer. Deze elementen bepalen grotendeels je werkgeluk”, vertelt Kirsten, leidinggevende op verschillende locaties en onderdeel van het werving-en-selectie-team.

Ontdek het talent dat je bent bij Okidoki Naast de verplichte scholing hebben we ook aandacht voor de persoonlijke ontwikkelingswens. “Iedere levensfase richt zich op andere persoonsontwikkeling, daar willen we aandacht voor hebben”, aldus HR adviseur Tamara van der Spek. Mooie voorbeelden hiervan zijn de HBO studie Pedagogiek die Susan Zwinkels in 2022 afrondde en de aandacht voor bijscholing.

Al 30 jaar babygroepen, peuteropvang en buitenschoolse opvang Al 30 jaar verzorgt Okidoki de baby-, peuter- en buitenschoolse opvang van kinderen van 0 t/m 12 jaar. Het creëren van een huiselijk sfeer vinden we bij Okidoki erg belangrijk. We werken daarom met vaste teams op de groepen en hebben groepshulpen die de pedagogisch medewerkers gedurende de dag ondersteunen met huishoudelijke taken. Zo ligt de focus waar die hoort te liggen, op de kinderen. Meer info? www.okidoki-kdv.nl/baan-in-1-dag. Aanmelden? Mail naar wervingenselectie@okidoki-kdv.nl.