Deelnemers tijdens de Muziekdag Hoek van Holland in 2022.
Deelnemers tijdens de Muziekdag Hoek van Holland in 2022. (Foto: Richard van Klink)

Inschrijving Muziekdag Hoek van Holland geopend

Speel jij trompet, fluit, piano, viool of een ander instrument en ben je tussen de 8 en 80+ jaar oud?

 Dan kun je als solist of met een groepje tot maximaal acht personen deelnemen aan de Muziekdag Hoek van Holland op zaterdag 15 april.

De dag wordt in 2023 voor de 32e keer georganiseerd door 'Stichting Muziekdag Hoek van Holland'. De dag wordt gehouden in het Huis van de Wijk De Hoekstee en begint afhankelijk van het aantal inschrijvingen rond 10.00 uur met de jongste groep. Aan het eind van de middag wordt het afgesloten met de topklasse en een afsluitend concert, waarin wij willen laten horen en zien wat men kan bereiken als je jouw ontvangen talenten uitbouwt en/of als je verder zou gaan in de muziek.

De deelnemers worden ingedeeld naar leeftijd in groepen, uitgezonderd ensembles en de topklasse. In deze laatste klasse zitten muzikanten die een opleiding volgen aan een conservatorium of een vooropleiding daarvan. De beoordeling vindt plaats door twee vakkundige juryleden, verbonden aan een van de Nederlandse conservatoriums.

Inschrijven als solist kost € 15, voor groepen komt er € 7,50 per deelnemer bij. Voor meer informatie over deze dag, de mogelijkheid om gebruik te maken van de begeleidingspianist en de voorwaarden, zie www.ehav.nl/muziekdag.

Afbeelding