Rein Wiendels is nu demissionair voorzitter van BIZ Naaldwijk.
Rein Wiendels is nu demissionair voorzitter van BIZ Naaldwijk. (Foto: Rolf van Koppen Fotografie (archief))

Bestuur BIZ Naaldwijk Winkelrijk gaat demissionair verder

Zakelijk

Het bestuur van winkeliersvereniging Naaldwijk Winkelrijk heeft tijdens de algemene ledenvergadering van donderdagavond 11 mei besloten af te treden. Het bestuur blijft tot het eind van jaar het demissionair aan.

De beslissing werd genomen vanwege ‘onvoldoende draagvlak onder een aantal leden van de vereniging’. Het demissionaire bestuur zet zich tot het einde van dit jaar in om de continuïteit te borgen, de dagelijkse gang van zaken door te laten gaan en haar taken daarna over te dragen aan een nieuw te vormen bestuur. Een nieuw bestuur zal dit najaar via een stemming tijdens een algemene ledenvergadering worden verkozen door haar leden.

Demissionair voorzitter Rein Wiendels kijkt terug op een mooie bestuursperiode met goede samenwerkingen met partners en geslaagde evenementen zoals onder meer de jaarlijkse braderie ‘Westland Reünie’. Het demissionaire bestuur kijkt uit naar een soepele overdracht met het nieuw te vormen bestuur en dat zij de missie doorzet voor een aantrekkelijk centrumgebied Naaldwijk Winkelrijk.

Het bestuur benadrukt dat het genomen besluit losstaat van het stoppen van het Oranje Comité Naaldwijk met de organisatie van Koningsdag. Dat comité trok zich dit jaar kort voor Koningsdag terug uit onvrede over hoe de vergunningverlening rond de Westland Reünie verlopen is: de winkeliersvereniging werd door de gemeente aangewezen als enige organisator van de feestweek.