Kees van der Spek.
Kees van der Spek. (Foto: PR)

Kees van der Spek bij Cyber Crime Event in Westland

Zakelijk

Cybercrime is helaas voor veel ondernemers een toenemend probleem. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 MKB-bedrijven ermee te maken krijgt. De meest voorkomende vormen van cybercrime zijn ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting. Vanuit dat oogpunt vindt op 30 mei het Cyber Crime Event plaats.

In samenwerking met het Platform Veilig Ondernemen en de gemeente Westland organiseert MKB Westland op 30 Mei 2023 vanaf 18.00 uur een bijeenkomst waarin risico’s, maatregelen en voorbeelden worden besproken. Wethouder Goudswaard zal de bijeenkomst open gezien ook de gemeente veel aandacht heeft voor dit onderwerp.

Aan de hand van een praktijkvoorbeeld (een slachtoffer van cybercrime), een IT expert en met dagvoorzitter Kees van der Spek worden de aanwezigen meegenomen in de wereld van phishing, randsomeware en andere online risico’s. Het is zaak om nu in te grijpen en maatregelen te nemen om te voorkomen dat jij en je onderneming slachtoffer worden van Cyber Crime. Natuurlijk ga je aan het eind van de avond met praktische tips & tricks naar buiten. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor alle ondernemers in Westland, ben jij ondernemen en wil je er graag bij zijn? Meld je aan via mkbwestland.nl.