V.l.n.r. Jan Pieter Bood, Arlette van Hoeven, Martina Roona, René Keijzer en Anouk de Boer.
V.l.n.r. Jan Pieter Bood, Arlette van Hoeven, Martina Roona, René Keijzer en Anouk de Boer. (Foto: PR)

BraDeLierloop gesponsord door Ruitenburg

Partnerbijdrage

Op vrijdag 12 mei hebben Ruitenburg adviseurs & accountants en de wedstrijdorganisatie van de BraDeLierloop het sponsorcontract getekend en is nu de grootste sponsor van de BraDeLierloop, die dit jaar op zaterdag 12 augustus plaatsvindt.

 Het tekenmoment vond plaats bij Ruitenburg, op de vestiging in Delft. Dat het een feestelijk moment moest zijn, daar had de organisatie van de BraDeLierloop wel voor gezorgd! Met taart en bloemen werd door Jan-Pieter Bood namens Ruitenburg en René Keijzer namens de organisatie van de BraDeLierloop een tweejarig contract ondertekend.

Ruitenburg motiveert hun medewerkers om te sporten en ze steunen diverse regionale sportverenigingen en –evenementen. Vooral in de hardloopsport kan je hun naam tegenkomen. Zo zijn ze ook hoofdsponsor van de Ruitenburg Halve Maassluis, de Ruitenburg Halve Westland en de Ruitenburg Run Maasdijk. En heb je de Ruitenburg Runners al gespot? Een groep talentvolle atleten van atletiekvereniging Olympus ’70 in Naaldwijk. Zij staan regelmatig op het podium bij regionale hardloopwedstrijden en zijn ook actief en succesvol op NK’s en bij triatlons.

De organisatie van de BraDeLierloop is uiteraard erg blij met deze ontwikkeling. Anouk de Boer van Ruitenburg en Martine Roona en Arlette van Hoeven van de BraDeLierloop hebben het contract tot stand gebracht.