Afbeelding
(Foto: ASA Fotograaf Tessa Witvoet)

Dag van de Tandprotheticus bij tandprothetische praktijk Westland

Partnerbijdrage

Op donderdag 25 mei wordt van 9.00 tot 20.00 uur de dag van de tandprotheticus gevierd bij tandprothetische praktijk Westland. Veel mensen weten niet wat een tandprotheticus precies doet en waarom het belangrijk is om bij hen langs te gaan.

Tandprothetische praktijk Westland is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten, zowel geheel als gedeeltelijk en met implantaten. Alles wordt in eigen beheer gedaan, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en snelle service.

De tandprotheticus onderscheidt zich van andere zorgverleners door zich specifiek te richten op het gebit. Hierdoor hebben zij veel kennis en ervaring opgebouwd in het maken van kunstgebitten en reparaties. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen de weg naar de tandprotheticus weten te vinden.

Voor mensen die nog twijfelen om naar een tandprotheticus te gaan, organiseert tandprothetische praktijk Westland de dag van de tandprotheticus. Op deze dag kunt u vrijblijvend kennis maken met de praktijk en de tandprotheticus. U kunt al uw vragen stellen en ervaren hoe het is om bij een tandprotheticus langs te gaan. U wordt verwelkomd met koffie en gebak en krijgt zelfs een leuk presentje mee naar huis.

Waarom zou u kiezen voor een tandprotheticus? Omdat zij gespecialiseerd zijn in het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten en reparaties. Bij tandprothetische praktijk Westland werken ze met de nieuwste technieken en materialen, wat zorgt voor een optimaal resultaat. Bovendien zijn zij aangesloten bij uw zorgverzekeraar, waardoor u verzekerd bent van de beste zorg.

Wilt u meer weten over de dag van de tandprotheticus of wilt u een afspraak maken bij tandprothetische praktijk Westland? Loop gerust binnen of neem contact op via telefoon of e-mail. tandprothetische praktijk Westland is te vinden aan de Langestraat 72 in ‘s-Gravenzande, naast de Kruidvat. Zie ook www.tppwestland.nl.