Aan de aftrap van het seizoen 2022-2023.

SC Monster weet achterstand goed te maken bij Duindorp SV

SC Monster knokte zich na een 2-0 achterstand terug en kwam uiteindelijk een remise overeen op de eerste speeldag van het seizoen 2022-2023.

Het voetbal concentreerde zich voornamelijk op het middenveld en de spaarzame aanvallen waren op een hand te tellen. Beide ploegen waren niet in staat een doorbraak te forceren. SC Monster probeerde vaak de lange bal op Jurgen Warbout, maar die had het deze middag lastig tegen de uitblinkende laatste man.

Getoucheerd

In de tweede helft kwam Duindorp feller uit de kleedkamer en opende na vijf minuten spelen de score. Het schot werd onderweg getoucheerd en dat maakte doelman Willem-Jan Broch kansloos. Na 2-0 voerde SC Monster de druk op.
Na hands bracht Ruben de Groot met het verzilveren van een strafschop de spanning terug: 2-1 met nog tien minuten te spelen.

Jurgen Warbout zorgde voor opluchting en scoorde uit een onmogelijke hoek 2-2.
Er zou misschien nog meer in hebben gezeten als scheidsrechter Van Dungen twee minuten voor tijd na een nieuwe handsbal opnieuw naar de stip had gewezen.