Ramon Bruers.

Bruers sleept SC Monster langs stug VV Schipluiden

SC Monster heeft de eerste winstpartij van het seizoen binnen. Pas na rust kwam de ploeg van trainer Marco Meijer los van SV Schipluiden. Ramon Bruers nam beide treffers voor zijn rekening: 2-0.

Bas de Brabander en zijn directe tegenstander kregen in de slotfase rood na onenigheid op het middenveld terwijl er geen bal in de buurt was.

Direct na het eerste fluitsignaal dicteerde SC Monster het spel. VV Schipluiden trok zich terug en SC Monster speelde op de helft van de tegenstander.

SC Monster grossierde in corners in het begin van de eerste helft, maar een doelpunt bleef uit.

Het is lastig spelen als de tegenstander op eigen helft staat, maar het tempo was ook veel te laag om gevaarlijk te kunnen worden. De ruststand was dan ook 0-0.

Na tien minuten spelen in de tweede helft eindelijk de bevrijdende openingstreffer. Thijme van der Arend stuurde Jelle van der Arend diep weg. Jelle kaatste de bal met Van Maanen en gaf de bal daarna laag voor. Bij de tweede paal was het Ramon Bruers die de voorzet in het doel schoot: 1-0.

Nadat de openingstreffer was gevallen kroop Schipluiden wat meer uit de schulp. Het resulteerde in meer ruimte in de voorhoede voor Sportclub Monster dat in de slotfase de score kon opvoeren.

Vlak voor tijd veroverde Bink de Brabander de bal op het middenveld. Daarna speelde hij behendig twee tegenstanders voorbij en tikte de bal breed op Bruers die echt één op één met de doelman kwam te staan. Bekeken schoot hij de bal in het doel en daarmee was de 2-0 een feit.