Thijme van der Arend opende de score in Maasland

SC Monster koploper na winst

Na 0-2 winst op MVV'27 is SC Monster na drie ronden de koploper van 3B en dus ook de prooi waarop de jacht wordt ingezet. Thijme van der Arend en Nick van der Knaap wisten beiden na rust te scoren.

Door de overige uitslagen mag SC Monster zich nu alleen koploper noemen en volgen Lyra en Te Werve op een punt achterstand.

SC Monster begon goed, kreeg kansen, maar wist nog niet te verzilveren. Voor MVV'27 raakte Michael Berrevoets in de eerste helft heel hard de paal met een schot.

Met een 0-0 ruststand gingen beide ploegen naar de kleedkamer.
Bink den Brabander (geblesseerd) werd bij aanvang van de tweede helft vervangen door Bryan Hogervorst.

Stempel

Na de 0-1 van Thijme van der Arend kreeg ook Nick Van der Knaap speelminuten. Hij drukte zijn stempel op de wedstrijd door na een goede actie de 0-2 aan te tekenen en ook een gele kaart te pakken na een ongelukkige overtreding.

Jelle van der Arend kopte vlak voor tijd een bal van de eigen doellijn en de 18-jarige invaller Sem Dukker verzuimde 0-3 te maken.